Inschrijvingsformulier

Deelnemer

Ouder/Voogd

Kampkeuze

4-8/07/2022 - Rudy verlegt een steen - VBS De Stapsteen Veldegem

Samen met Rudy onderzoeken we stenen. We zoeken grote en kleine exemplaren. Kunnen we stenen goed stapelen? Help je mee om te wegen met stenen? We doen een grote stenenzoektocht én gaan kappen in stenen. Dat is cool! Wist je dat er stenen zijn waarmee we vuur kunnen maken? Dat moeten we uitproberen!

Beschikbaar: 0/70
11-15/07/2022 - Rudy vol magie! - Kortemark

Een magisch kamp dicht bij huis. Ideaal voor een eerste kamp met overnachting voor tweede en derde kleuters! Het wordt een knotsgekke week met spannende activiteiten. Jenny neemt haar vriendjes mee: trollen, elfen, weerwolven, vampieren, ... we ontmoeten ze allemaal! We nemen voldoende rust om er de volgende dag weer tegenaan te kunnen. Er is keuze tussen een kamp mét overnachting of een dagkamp. Kamp met overnachting: start op maandag 11 juli om 8u30 in Veldegem. Op vrijdag 15 juli eindigt het kamp om 17u00 in Veldegem. Het vervoer is dus inbegrepen! Dagkamp: maandag om 8u30 in Veldegem, ophalen om 17u00 in Kortemark. Dinsdag, woensdag en donderdag om 8u30 afzetten en om 17u00 ophalen in Kortemark. Op vrijdag om 8u30 afzetten in Kortemark en om 17u00 ophalen in Veldegem. Benieuwd naar de mooie locatie? Neem een kijkje op http://www.degeestigaard.be/

Beschikbaar: -6/0
18-22/07/2022 - Chez Rudy - VBS De Stapsteen Veldegem

Welkom bij 'Chez Rudy', het coolste restaurant uit de buur. Je wordt deze week een echte chef kok, maar we doen ook de afwas! Naast verschillende kook-sessies ravotten we veel buiten. Samen met Rudy onderzoeken we wanneer water kookt, waarom boter smelt en hoe we iets koel kunnen houden.

Beschikbaar: -37/0
08-12/08/2022 - Rudy aan de lopende band - VBS De Stapsteen Veldegem

Samen met Rudy gaan we naar de fabriek. Benieuwd wat ze daar allemaal doen? We onderzoeken verschillende machines en kijken hoe deze werken. Haal jij je schroevendraaier ook al boven? We halen verschillende dingen uit elkaar (en proberen ze ook terug goed te monteren, hihi). Het wordt een weekje vol techniek!

Beschikbaar: -66/0
14-19/08/2022 - Rudy in de Gouden Eeuw - 't Eksternest, Westouter

We keren terug in de tijd met kinderen vanaf de tweede kleuterklas. Weet jij welke wetenschappers en kunstenaars er grote invloed hadden? We komen het tijdens dit kamp te weten! Samen met Jenny beleven we knotsgekke avonturen! Naast de spelactiviteiten is er ook tijd voor enkele keuzespelen. We gaan uiteraard op dagtocht! Zet je stapschoenen maar klaar! We slapen samen met onze vriendjes. De monitoren zijn steeds in de buurt. De Kaboemkoks zorgen voor een lekkere en gevarieerde maaltijd. Wie met eigen vervoer komt, wordt 14/8 verwacht tussen 17u en 18u. Ga je mee met de trein? Dan vertrekken we rond 9u. Op vrijdag kan je afgehaald worden tussen 10u en 11u. Wie de treinrit koos, komt rond 15u30 terug aan in het station van Zedelgem.

Beschikbaar: 25/30

Extra info

De deelnemer kan en mag deelnemen aan alle gewone activiteiten op maat van de kinderen.
(spelen, op wandeling gaan, experimenteren,... )


Moet er specifieke medicatie toegediend worden voor bepaalde ziekten?
(Dit kan enkel op doktersvoorschrift.)


Zijn er allergieën te melden? (schmink, diabetes, epilepsie, hooikoorts,...)


Is er een bepaald dieet dat gevolgd moet worden?


De deelnemer mag tijdens de activiteiten gefotografeerd worden voor publicatie op facebookpagina, website, folder,...
Deze gegevens mogen gebruikt en bewaard worden enkel voor noodzakelijke gebruik. De gegevens zullen niet doorgegeven of doorverkocht worden voor commerciële doeleinden.
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden.
Inschrijven assignment_ind