Inschrijvingsformulier

Deelnemer

Ouder/Voogd

Kampkeuze

10-15/04/2022 - De boer op met Rudy en Jenny - Kamphuis 't Haantje Ruislede

We gaan naar Ruiselede voor een weekje plezier! Tijdens het boerderij kamp ontdekken we verschillende dieren, maar we spelen ook met eieren! De kleuters hebben een ander programma dan de kinderen uit de lagere school. Er is mogelijkheid om het kamp als dagkamp te beleven, maar de kleuters kunnen ook overnachten! In hun kamer slaapt steeds een begeleider, zo zijn ze nooit alleen. De actieve dagen hebben 's avonds steeds een rustige activiteit. We zetten ook hier in op kleine vaste groepjes. Zo hebben de kleinsten een super eerste-slaapkamp-ervaring! Dagkamp is maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u. Wie blijft slapen verwelkomen we graag zondag om 16u in Ruiselede.

Beschikbaar: 17/25
4-8/07/2022 - Rudy verlegt een steen - VBS De Stapsteen Veldegem

Samen met Rudy onderzoeken we stenen. We zoeken grote en kleine exemplaren. Kunnen we stenen goed stapelen? Help je mee om te wegen met stenen? We doen een grote stenenzoektocht én gaan kappen in stenen. Dat is cool! Wist je dat er stenen zijn waarmee we vuur kunnen maken? Dat moeten we uitproberen!

Beschikbaar: 0/70
18-22/07/2022 - Chez Rudy - VBS De Stapsteen Veldegem

Welkom bij 'Chez Rudy', het coolste restaurant uit de buur. Je wordt deze week een echte chef kok, maar we doen ook de afwas! Naast verschillende kook-sessies ravotten we veel buiten. Samen met Rudy onderzoeken we wanneer water kookt, waarom boter smelt en hoe we iets koel kunnen houden.

Beschikbaar: 40/70
08-12/08/2022 - Rudy aan de lopende band - VBS De Stapsteen Veldegem

Samen met Rudy gaan we naar de fabriek. Benieuwd wat ze daar allemaal doen? We onderzoeken verschillende machines en kijken hoe deze werken. Haal jij je schroevendraaier ook al boven? We halen verschillende dingen uit elkaar (en proberen ze ook terug goed te monteren, hihi). Het wordt een weekje vol techniek!

Beschikbaar: 18/70

Extra info

De deelnemer kan en mag deelnemen aan alle gewone activiteiten op maat van de kinderen.
(spelen, op wandeling gaan, experimenteren,... )


Moet er specifieke medicatie toegediend worden voor bepaalde ziekten?
(Dit kan enkel op doktersvoorschrift.)


Zijn er allergieën te melden? (schmink, diabetes, epilepsie, hooikoorts,...)


Is er een bepaald dieet dat gevolgd moet worden?


De deelnemer mag tijdens de activiteiten gefotografeerd worden voor publicatie op facebookpagina, website, folder,...
Deze gegevens mogen gebruikt en bewaard worden enkel voor noodzakelijke gebruik. De gegevens zullen niet doorgegeven of doorverkocht worden voor commerciële doeleinden.
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden.
Inschrijven assignment_ind