Kampen

10-15/04/2022arrow_drop_down

De boer op met Rudy en Jenny ... Kamphuis 't Haantje Ruislede

De boer op met Rudy en Jenny close
 

We gaan naar Ruiselede voor een weekje plezier! Tijdens het boerderij kamp ontdekken we verschillende dieren, maar we spelen ook met eieren! De kleuters hebben een ander programma dan de kinderen uit de lagere school. Er is mogelijkheid om het kamp als dagkamp te beleven, maar de kleuters kunnen ook overnachten! In hun kamer slaapt steeds een begeleider, zo zijn ze nooit alleen. De actieve dagen hebben 's avonds steeds een rustige activiteit. We zetten ook hier in op kleine vaste groepjes. Zo hebben de kleinsten een super eerste-slaapkamp-ervaring! Dagkamp is maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u. Wie blijft slapen verwelkomen we graag zondag om 16u in Ruiselede.

Beschikbaar: 34/40
Inschrijven 10-15/04/2022
10-15/04/2022arrow_drop_down

De boer op met Jenny en Rudy ... Kamphuis 't Haantje Ruislede

De boer op met Jenny en Rudy close
 

We gaan naar Ruiselede voor een weekje plezier! Tijdens het boerderEI kamp ontdekken we verschillende dieren, maar we spelen ook met eieren! Uiteraard doen we ook heel wat experimentjes met en zonder eitjes. Tijdens deze kampweek zijn er ook kleuters, maar zij volgen een ander programma. Er is mogelijkheid om het kamp als dagkamp te beleven, maar blijven slapen is natuurlijk nog leuker! In hun kamer slaapt steeds een begeleider, zo zijn ze nooit alleen. Dagkamp is maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u. Wie blijft slapen verwelkomen we graag zondag om 16u in Ruiselede.

Beschikbaar: 27/40
Inschrijven 10-15/04/2022
4-8/07/2022arrow_drop_down

Rudy verlegt een steen ... VBS De Stapsteen Veldegem

Rudy verlegt een steen close
 

Samen met Rudy onderzoeken we stenen. We zoeken grote en kleine exemplaren. Kunnen we stenen goed stapelen? Help je mee om te wegen met stenen? We doen een grote stenenzoektocht én gaan kappen in stenen. Dat is cool! Wist je dat er stenen zijn waarmee we vuur kunnen maken? Dat moeten we uitproberen!

Beschikbaar: 38/75
Inschrijven 4-8/07/2022
11-16/07/2022arrow_drop_down

Jenny vol magie! ... Brûly-de-Pesche

Jenny vol magie! close
 

We gaan naar de Ardennen! Het wordt een knotsgekke week met spannende activiteiten. Jenny neemt haar vriendjes mee: trollen, elfen, weerwolven, vampieren, ... we ontmoeten ze allemaal! Een spannende zoektocht, een actieve wandeling op de rotsen, spelen aan de rivier, ... het wordt een magische week. We nemen voldoende rust om er de volgende dag weer tegenaan te kunnen. De bus vertrekt in Veldegem op maandag 11 juli. Zaterdag 16 juli komen we terug. De exacte vertrek- en aankomsturen worden later medegedeeld. Uw kind zelf brengen is eventueel mogelijk, stuur ons hiervoor een mailtje (info@vzwkaboem.be)

Beschikbaar: 23/25
Inschrijven 11-16/07/2022
18-22/07/2022arrow_drop_down

Chez Rudy ... VBS De Stapsteen Veldegem

Chez Rudy close
 

Welkom bij 'Chez Rudy', het coolste restaurant uit de buur. Je wordt deze week een echte chef kok, maar we doen ook de afwas! Naast verschillende kook-sessies ravotten we veel buiten. Samen met Rudy onderzoeken we wanneer water kookt, waarom boter smelt en hoe we iets koel kunnen houden.

Beschikbaar: 57/75
Inschrijven 18-22/07/2022
08-12/08/2022arrow_drop_down

Rudy aan de lopende band ... VBS De Stapsteen Veldegem

Rudy aan de lopende band close
 

Samen met Rudy gaan we naar de fabriek. Benieuwd wat ze daar allemaal doen? We onderzoeken verschillende machines en kijken hoe deze werken. Haal jij je schroevendraaier ook al boven? We halen verschillende dingen uit elkaar (en proberen ze ook terug goed te monteren, hihi). Het wordt een weekje vol techniek!

Beschikbaar: 55/75
Inschrijven 08-12/08/2022
14-19/08/2022arrow_drop_down

Jenny in de Gouden Eeuw ... 't Eksternest, Westouter

Jenny in de Gouden Eeuw close
 

We keren terug in de tijd. Weet jij welke wetenschappers en kunstenaars er grote invloed hadden? We komen het tijdens dit kamp te weten! Samen met Jenny beleven we knotsgekke avonturen! Naast de spelactiviteiten is er ook tijd voor enkele keuzespelen. We gaan uiteraard op dagtocht! Zet je stapschoenen maar klaar! We slapen samen met onze vriendjes. De monitoren zijn steeds in de buurt. De Kaboemkoks zorgen voor een lekkere en gevarieerde maaltijd. Wie met eigen vervoer komt, wordt 14/8 verwacht tussen 17u en 18u. Ga je mee met de trein? Dan vertrekken we rond 9u. Op vrijdag kan je afgehaald worden tussen 10u en 11u. Wie de treinrit koos, komt rond 15u30 terug aan in het station van Zedelgem.

Beschikbaar: 28/30
Inschrijven 14-19/08/2022
De kampen voor kleuters vinden plaats in VBS De Stapsteen.
De activiteiten beginnen om 9u00. Om 16u30 kunnen de deelnemers worden opgehaald.
Voor een gedetailleerd kampverloop, klik hier.

Dagelijks is er vooropvang voorzien vanaf 8u00. Na de activiteiten is er opvang tot 17u30.
Tijdens deze momenten zijn er geen geleide activiteiten.

Om een week te ontdekken op kaboemkamp vragen wij €120.
Er kan gekozen worden voor eigen picknick of een warme maaltijd die wij aanbieden via een traiteur.
Een volledige week warm eten, kost €20.
De kostprijs omvat alle materialen, gebruik van de zalen, tussendoortjes en drank, begeleiding, verzekeringen en een aandenken op het einde van de kampweek.
Mama, papa,

wij spelen heel veel buiten en knutselen bijna elke dag.
Wil je daarom mijn mooiste kleren in de kast laten hangen?

We hebben wel graag een rugzakje mee op kamp. Wil je daar reservekledij in voorzien?
We spelen (binnen of buiten) ook met water. Mijn badpak of zwembroek en een kleine handdoek kunnen hierbij heel hard van pas komen.
Bij mooi weer bescherm ik me graag met zonnecrème, een zonnehoed of pet.

Dank je wel!
Je kleine Kaboemer
In samenwerking met: