Inschrijvingsformulier

Deelnemer

Ouder/Voogd

Kampkeuze

12-16/04/2021 - Jenny barst uit 2.0 - VBS De Stapsteen Veldegem

OPGELET! Door de huidige Covid-regels, passen we ons kamp aan. Het kamp gaat door in Veldegem in dagformule (net zoals de Rudy-kampen). Een week lang doen we er activiteiten rond vulkanen. We onderzoeken wat een vulkaan is, waarom ze uitbarsten en zorgen natuurlijk ook zelf voor een uitbarsting! De dino's komen bij ons op bezoek. We bekijken hoe zij leefden. Spannend! Kunnen we lava maken? Is onze lava ook zo heet?

Beschikbaar: 0/18
11-16/07/2021 - Het kasteel van jonkvrouw Jenny - Liedericq, le petit geant, Russeignies

Welkom in het kasteel van Russeignies. We worden ridders en jonkvrouwen, maken onze eigen katapult en gaan op onderzoek in het bos. Kunnen wij overleven in het bos, net zoals vroeger? We verblijven net over de taalgrens, midden in het groen. Ideaal om veel buiten te spelen. Reis je mee met de trein? Op zondag 11juli vertrekken we vanuit het station te Zedelgem. Specifieke info hierover volgt. Ouders kunnen hun kinderen zelf brengen op zondag 11 juli tussen 16u00 en 17u30. Ophalen is voorzien op vrijdag 16 juli tussen 9u30 en 10u30.

Beschikbaar: 24/30
22-27/08/2021 - Jenny Genie is gênant in Japan - Kamphuis 't Haantje Ruislede

We gaan naar Japan, eum, we bedoelen Ruislede! Bereid je maar voor op een echte sumoworstel-wedstrijd. Zijn jullie, ninja's, klaar voor het grote Ninjaspel? We spelen en ontdekken midden de velden. Onze huiskoks staan in voor lekkere, gezonde, maaltijden. Onze dagen zijn goed gevuld, maar we genieten ook van rustige momenten en voldoende nachtrust. Slapen doen we in stapelbedden. U kunt uw zoon/dochter zelf naar de kampplaats brengen (zondag 22/8 tussen 17u00 en 18u00) en halen (vrijdag 27/8 tussen 14u30 en 15u30). Wie kiest voor het busvervoer vertrekt op zondag 22/8 om 16u00 in Veldegem. Op vrijdag 27/8 zijn we terug omstreeks 17u00. Deelnemen zonder overnachting is ook mogelijk. De externen zijn welkom vanaf maandag van 8u45 tot 17u15.

Beschikbaar: 18/30

Extra info

De deelnemer kan en mag deelnemen aan alle gewone activiteiten op maat van de kinderen.
(spelen, op wandeling gaan, experimenteren,... )


Moet er specifieke medicatie toegediend worden voor bepaalde ziekten?
(Dit kan enkel op doktersvoorschrift.)


Zijn er allergieën te melden? (schmink, diabetes, epilepsie, hooikoorts,...)


Is er een bepaald dieet dat gevolgd moet worden?


De deelnemer mag tijdens de activiteiten gefotografeerd worden voor publicatie op facebookpagina, website, folder,...
Deze gegevens mogen gebruikt en bewaard worden enkel voor noodzakelijke gebruik. De gegevens zullen niet doorgegeven of doorverkocht worden voor commerciële doeleinden.
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden.
Inschrijven assignment_ind