Inschrijvingsformulier

Deelnemer

Ouder/Voogd

Kampkeuze

10-15/04/2022 - De boer op met Jenny en Rudy - Kamphuis 't Haantje Ruislede

We gaan naar Ruiselede voor een weekje plezier! Tijdens het boerderEI kamp ontdekken we verschillende dieren, maar we spelen ook met eieren! Uiteraard doen we ook heel wat experimentjes met en zonder eitjes. Tijdens deze kampweek zijn er ook kleuters, maar zij volgen een ander programma. Er is mogelijkheid om het kamp als dagkamp te beleven, maar blijven slapen is natuurlijk nog leuker! In hun kamer slaapt steeds een begeleider, zo zijn ze nooit alleen. Dagkamp is maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u. Wie blijft slapen verwelkomen we graag zondag om 16u in Ruiselede.

Beschikbaar: 8/25
11-16/07/2022 - Jenny vol magie! - Brûly-de-Pesche

We gaan naar de Ardennen! Het wordt een knotsgekke week met spannende activiteiten. Jenny neemt haar vriendjes mee: trollen, elfen, weerwolven, vampieren, ... we ontmoeten ze allemaal! Een spannende zoektocht, een actieve wandeling op de rotsen, spelen aan de rivier, ... het wordt een magische week. We nemen voldoende rust om er de volgende dag weer tegenaan te kunnen. De bus vertrekt in Veldegem op maandag 11 juli. Zaterdag 16 juli komen we terug. De exacte vertrek- en aankomsturen worden later medegedeeld. Uw kind zelf brengen is eventueel mogelijk, stuur ons hiervoor een mailtje (info@vzwkaboem.be)

Beschikbaar: 23/25
14-19/08/2022 - Jenny in de Gouden Eeuw - 't Eksternest, Westouter

We keren terug in de tijd. Weet jij welke wetenschappers en kunstenaars er grote invloed hadden? We komen het tijdens dit kamp te weten! Samen met Jenny beleven we knotsgekke avonturen! Naast de spelactiviteiten is er ook tijd voor enkele keuzespelen. We gaan uiteraard op dagtocht! Zet je stapschoenen maar klaar! We slapen samen met onze vriendjes. De monitoren zijn steeds in de buurt. De Kaboemkoks zorgen voor een lekkere en gevarieerde maaltijd. Wie met eigen vervoer komt, wordt 14/8 verwacht tussen 17u en 18u. Ga je mee met de trein? Dan vertrekken we rond 9u. Op vrijdag kan je afgehaald worden tussen 10u en 11u. Wie de treinrit koos, komt rond 15u30 terug aan in het station van Zedelgem.

Beschikbaar: 26/30

Extra info

De deelnemer kan en mag deelnemen aan alle gewone activiteiten op maat van de kinderen.
(spelen, op wandeling gaan, experimenteren,... )


Moet er specifieke medicatie toegediend worden voor bepaalde ziekten?
(Dit kan enkel op doktersvoorschrift.)


Zijn er allergieën te melden? (schmink, diabetes, epilepsie, hooikoorts,...)


Is er een bepaald dieet dat gevolgd moet worden?


De deelnemer mag tijdens de activiteiten gefotografeerd worden voor publicatie op facebookpagina, website, folder,...
Deze gegevens mogen gebruikt en bewaard worden enkel voor noodzakelijke gebruik. De gegevens zullen niet doorgegeven of doorverkocht worden voor commerciële doeleinden.
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden.
Inschrijven assignment_ind