Webwinkel

Klappertanden met Rudyarrow_drop_down
Klappertanden met Rudy close
 

Na de vele kampverhalen, is dit het eerste boek vol avonturen van Rudy! Tijdens het verhaal beleeft Rudy gekke avonturen in de sneeuw. Het boek heeft meer dan 70 bladzijden, volledig in kleur. Het A5-formaat is ideaal te hanteren voor kinderen. De hardcover zorgt voor extra stevigheid. Dit boek is te koop voor €15,00. Daarin zijn ook eventuele verzendkosten inbegrepen. De leverancier liet weten dat de boeken tussen Kerstmis en Nieuwjaar geleverd worden. Beperkte oplage.


Prijs: 15,00 €
Toevoegen add_shopping_cart
Voedingskleurstofarrow_drop_down
Voedingskleurstof close
 

Met voedingskleurstof tover je de simpelste gerechten om tot iets magisch! Zo wordt een pannenkoek ineens een monsterpannenkoek, popcorn wordt regenboogpopcorn. Deze voedingskleurstof kun je ook gebruiken om rijst op een veilige manier te kleuren. Op die manier is je sensomotorisch speelgoed veilig voor de allerkleinsten! Bij de aankoop van voedingskleurstof krijg je ook enkele verwerkingsideeën.

Beschikbaar: 7

Prijs: 8,00 €
Toevoegen add_shopping_cart
10 pipetten 3mlarrow_drop_down
10 pipetten 3ml close
 

Een pipet is een noodzakelijk attribuut voor elke onderzoeker! Je gebruikt het om kleine hoeveelheden vloeistof toe te voegen. Denk maar aan voedingskleurstof of azijn!


Prijs: 1,00 €
Toevoegen add_shopping_cart
Ontdekpakketarrow_drop_down
Ontdekpakket close
 

Op uw vraag stellen we graag een ontdekpakket samen. Stuur ons een mailtje of berichtje met daarbij de leeftijd van het kind en de interesses. Voorbeelden zijn: dino's en vulkanen, bruisballen, schilderen op glas, schudbollen, ... Alles kan op maat voorzien worden!


Prijs: 10,00 €
Toevoegen add_shopping_cart
Woody 3 in 1 (stabilo) voor de kleine kunstenaararrow_drop_down
Woody 3 in 1 (stabilo) voor de kleine kunstenaar close
 

Met deze woody 3 in 1 kunnen kinderen eenvoudig tekenen, schilderen en aquarellen. De woody heeft zeer goed z'n felle kleur af. Zo heb je altijd een mooi resultaat. De woody kan gebruikt worden op papier en karton, maar ook op gladde oppervlakken. Een tekening op de vensters veeg je eenvoudig weg met een vochtige doek. In het doosje zitten 6 woody's en een slijper. Ideaal voor kleine kunstenaars. Met een borstel en water erbij kunnen prachtige kunstwerken worden gemaakt.

Beschikbaar: 4

Prijs: 10,00 €
Toevoegen add_shopping_cart